top of page
06042018-06042018-DSC_7079.jpg

Student

  Hej Student!  

 

Här kan du läsa mer om Uppsala universitet, studentlivet och föreningen Dynamicus. 

Utbildning  

 

Du som vill ha en karriär inom personalfrågor kan söka dig till program med inriktning mot personal- och arbetslivsfrågor på Uppsala universitet. Inom kandidatprogrammet får du lära dig om ekonomi, arbetsrätt och välja att specialisera dig inom ett huvudämne - sociologi, pedagogik eller psykologi.

 

Många väljer att sätta ihop sin egen utbildning med inriktning arbetsliv. Här har du möjlighet att välja ordning på kurserna och göra ett personligt urval av vad som passar dig och dina mål. 

Läs mer om kandidatutbildningen och arbetslivs-inriktade kurser på Uppsala Universitets hemsida.

Utbildning

Dynamicus - din studentförening

 

Under studietiden är det viktigt med mötesplatser för studenter att diskutera vardagens problem och framtidens möjligheter. Dynamicus, har sedan 1982 varit en sådan mötesplats.

Idag är Dynamicus större och mer blomstrande än någonsin. Vi är ett andra vardagsrum för omkring 400 studenter på programmet för personal- och arbetslivsfrågor samt på fristående kurser med personalinriktning.

Till våra medlemmar anordnar vi fester, idrottsevent och är en mellanhand till arbetslivet. Vi anordnar bland annat nätverksträffar och Sveriges största personalvetardag - där du  som student får möjlighet att nätverka med dina framtida arbetsgivare. 

Följ Dynamicus på vår Facebook för att inte missa våra roliga evenemang. 

06042018-06042018-DSC_7013.jpg
Student dynamicus
Ån.jpg

Välkommen till Uppsala -  

 

välkommen hem  

 

Uppsala är Sveriges fjärde största stad och en av de äldsta. Här bor ungefär 200 000 personer varav 45 000 är studenter.

Universitetet bildades 1477 och rankas som bland de 100 bästa universiteten i hela världen!

Uppsala är känt för sitt studentliv, och det märks! Gillar du att gå ut och dansa har du möjlighet att göra det på tisdag, onsdag, torsdag och fredag - varje vecka. De festligaste perioderna är början på terminerna, i september och januari, februari kallas "recceperiod" eller "inspark". Uppsalas kanske mest kända evenemang är Valborg. Festen pågår i flera dagar runtom hela staden!

 

Uppsalas studentliv erbjuder evenemang för dig som brinner för fest, fotboll, fika och allt där emellan. 

För att veta mer om Uppsalas kårer, nationer, och traditioner kan du läsa mer på Uppsalastudent.com.  

 

Läs Dynamicus student-guide! 

Uppsala info
bottom of page