top of page

 Företag 

Genom Dynamicus kan ni nå personalvetarstudenter i Uppsala! 

Annonsera via oss, bli vår samarbetspartner eller gästa på Personalvetarnas Dag som Dynamicus anordnar årligen i Uppsala. 

Välkommen!

Välkommen
image (11).png

Personalvetarnas dag

 

Varje år anordnar vi Personalvetarnas dag i Uppsala. Hit kommer föreläsare, företag och personalvetarstudenter från hela landet och nätverkar med HR-frågor som viktigast utgångspunkt. 

Läs mer på PVDs sida eller kontakta pvd@dynamicus.se för att få veta mer. 

Personalvetarnas dag

Samarbeten 

Vi i Dynamicus är mycket stolta över våra samarbetspartners och jobbar ständigt aktivt med att utvärdera och utveckla samarbetet till det bättre.

Dynamicus samarbetspartners syns i samband med en mängd av föreningens aktiviteter så som insparken och vår arbetsmarknadsdag (PvD).

 

Våra samarbetspartners håller även i egna workshops och föreläsningar i syfte att inspirera och informera våra medlemmar om olika aspekter av HR-yrket. Genom våra sociala medier kan även våra samarbetspartners annonsera om lediga jobb hos dem.

 

Kontakta naringsliv@dynamicus.se för alla frågor om samarbete med oss. 

56402111_2146987115390055_86987876604890
Samarbeten

Annonsera!

 

Om ni vill nå ut till personalvetarstudenter är ni välkomna att annonsera via oss. Vi vill ge möjlighet till studenterna i vår förening att lära sig och få praktisk erfarenhet inom HR-arbete. 

Kontakta viceordforande@dynamicus.se för att få veta mer. 

Annonsera
bottom of page