top of page
Promenader på campus

 Utbildningsutskottet 

Välkommen till utbildningsutskottet! 

Vill du skapa de bästa förutsättningarna för en bra utbildning? Vill du göra det med andra motiverade studenter?

I sådana fall är du välkommen till utbildningsutskottet!  

Utbildningsutskottet värnar om att våra studenter får tillgång till bästa möjliga utbildning och att våra rättigheter (och skyldigheter) gentemot universitetet tillgodoses. 

Vi är med vid förändringar av kurser och programmet i helhet tillsammans med program- och institutionsansvariga för att representera studenternas egna åsikter och skapa de bästa förutsättningarna för studenterna i senare arbetsliv.

Utbildningsutskottet hjälper också studenter som vill komma i kontakt med universitetet eller som vill framföra sin åsikt gällande utbildningen. Slutligen arbetar vi även med samarbetspartners för att bredda utbildningen, håller informationsträffar om utlandsstudier, samt informerar om valet varje PA-student gör inför sitt sista år gällande vilka inriktningar som finns att välja.

Så, är du intresserad av att vara med och utveckla PA-programmet? Är du villig att ha kontakt med universitet, dina medstudenter och samarbetspartners? Är du dessutom en person som vill utveckla din kommunikation och samarbetsförmåga och visa vilken talang du är?


Då är du välkommen till utbildningsutskottet - det är här det händer.

Kontakt: utbildningssamordnare@dynamicus.se 

Samordnare: Clara Bergqvist

gradering
bottom of page