57094483_2154117274677039_79851942331264

Personalvetarnas dag

Den 27 april 1999 ägde personalvetarnas dag, PVD, för första gången rum. Detta evenemang gick av stapeln i Uppsala universitets anrika aula. Syftet med dagen var då och är även nu att studenter och representanter från arbetslivet ska ges möjlighet att mötas, samtala, utbyta erfarenheter och tillsammans utvecklas.

 

Personalvetarnas dag har behandlat personalfrågor ur en mängd olika perspektiv. År 1999 var temat Människan som strategisk resurs. Därefter har PVD bland annat haft teman som: Den attraktiva arbetsplatsen, i positiv anda - att finna styrkan i organisationen, Våga gå mot strömmen, Utmaningar och Kreativitet. Temat för 2020 är "Framtiden - En attraktiv arbetsgivare". Det är ett väldigt brett tema och innefattar vad du som personalvetare ska kunna förvänta dig i framtiden av en arbetsgivare. Det är allt från jämställdhet, hållbarhet, digitalisering och mycket mer!

 

Dessa högt uppskattade personalvetardagar har lockat hundratals besökare och kännetecknats av intressanta seminarier, kunniga föreläsare, informationstörstiga studenter och representanter från arbetslivet - alla med relation till personalfrågor.

 

Dessa arrangerade heldagar har resulterat i att studenter och yrkesverksamma fått möjlighet att tillsammans ta till sig aktuell och inspirerande kunskap inom HR-området och knyta kontakter med varandra.

För närvarande tillsätts projektgruppen för PVD 2022, och mer information kommer! 

 
image (16).png

För företag

Sedan 1999 har Uppsala universitets personalvetarförening Dynamicus anordnat PVD. Tillsammans med er vill vi skapa en naturlig mötesplats där utbyte av erfarenheter med studenterna fyller en viktig funktion.

 

Under dagen kommer det finnas möjlighet för såväl er som studenter att gå på intresseväckande föreläsningar, workshops och monters.

 

Tillsammans jobbar projektgruppen för att utforma dagen till en givande mötesplats för näringsliv och studenter samt att erbjuda de yrkesverksamma en utbildningsdag då flera aktuella HR-frågor tas upp.

 

Vi uppdaterar hemsidan kontinuerligt med information om dagens kommande innehåll. Kontakta oss gärna vid frågor, funderingar eller förslag.

 

Är du intresserad av att ställa upp med monter eller besöka dagen?

Kontakta projektledarna på: pvd@dynamicus.se

För studenter

PvD är ett årligt event för dig som intresserar dig av personalarbete och inspirerande föreläsare.

Du som student är varmt välkommen att delta under hela dagen! PvD kommer hållas i april på Blåsenhus. Mer information om vilka företag och föreläsare som kommer närvara kommer inom kort.

 

För dig är PVD en heldag där du får chansen att träffa representationer från olika organisationer, företag och kanske kommande arbetsgivare från tidig morgon till sena kvällen.

Du kommer få möjlighet att knyta kontakter och ställa just dina frågor direkt till dessa personer i både en formell och informell setting.

 

Under PVD kommer du och dina studiekamrater tillsammans med andra studenter att gå på intressanta föreläsningar, givande workshops och besöka montrar som företag och organisationer ställer ut. Som student får du givetvis gratis inträde under hela dagen.

 

Tillsammans jobbar projektgruppen för att utforma dagen till en givande och rolig mötesplats för arbetslivet och studenter. Vi uppdaterar hemsidan kontinuerligt med information om dagens kommande innehåll. Kontakta oss gärna vid frågor, funderingar eller förslag.

30595208_1657876770967761_24318094865627