top of page
Namnlo%25CC%2588s%2520design%2520(2)%252

Akavia är det nya fackförbundet för personalvetare. Du lägger just nu stor kraft och mycket resurser på din akademiska utbildning – vi jobbar för att du ska få utväxling på den investeringen. Hos Akavia får du verktygen och nätverken för att optimera starten på din karriär och vidare genom hela arbetslivet. Vi driver frågor som påverkar din utbildning, karriär, trygghet och villkor.

 

Många saker är på paus just nu, men du har valt att investera i en utbildning och det ska du få utväxling på. Med våra digitala verktyg kan du ta tillvara på den här tiden på bästa sätt. Som medlem får du ta del av:

  • Digitala näringslivsbesök

  • Webbinarium om att nätverka online

  • Lönestatistik

  • Granskning av din Linkedin-profil samt ditt cv och personliga brev
     

Vill du bli medlem redan idag? Fyll i din ansökan på akavia.se. Som student är medlemskapet kostnadsfritt och våra karriärrådgivare hjälper dig med allt från var jobben finns till vad du ska begära i ingångslön.

 

Akavia bildades av Jusek och Civilekonomerna 2020 och samlar idag 130 000 ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. 30 000 av våra medlemmar är studenter. Förbundet är partipolitiskt obundet och det näst största förbundet inom Saco. Akavia vill att varje medlem ska få full utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet.

 

För mer information om Akavia, tryck här

bottom of page