Nu har vi beslutat att Jusek och Civilekonomerna skapar ett nytt förbund. Den 1 januari 2020 bildar vi tillsammans Akavia. Det nya namnet betyder den akademiska vägen, AKA för akademi och VIA för väg. Akavia vill ge ekonomer, jurister, samhällsvetare, IT-akademiker, personalvetare och kommunikatörer bättre utväxling på sin utbildning.

Ordförande för det nya förbundet blir Lee Wermelin. Akavia kommer att samla över 130 000 medlemmar och blir näst störst inom Saco.

Vi är experter på just din karriär. Som studentmedlem i Akavia får du ta del av nätverk, företagsbesök och råd inför din karriär. För bara 100 kr blir du medlem hos Akavia hela din studietid.

Akavia är akademikerförbundet för just personalvetare. Vi stöttar och inspirerar dig som student och vidare genom hela din karriär, som anställd, chef eller egen företagare och oavsett inom vilken bransch du jobbar. Vi driver frågor som påverkar medlemmarnas utbildning, karriär, trygghet och villkor. Med närmare 86 000 medlemmar varav 18 500 är studenter, är vi är ett av de ledande akademikerförbunden.

För mer information om Akavia, tryck här

Kontakt

BESÖKSADRESS​

Dynamicus, rum 3-1011
Engelska parken, Humanistiskt centrum (hus 3, vån 1)
Uppsala universitet
Thunbergsvägen 3
752 36 Uppsala

LEVERANSADRESS (Post & paket)

Dynamicus studentförening
Att: Utskott/För- och efternamn
Sociologiska institutionen
Box 624
751 26 Uppsala
info@dynamicus.se

© 2020 Dynamicus Personalvetarförening | Sociologiska Institutionen, Uppsala universitet | info@dynamicus.se