Karriär

På denna sida publiceras tillgängliga tjänster som är aktuella för oss som HR-studenter!

Sidan uppdateras löpande utefter aktuella annonser.

Vid frågor, kontakta webmaster@dynamicus.se

BLUEBIRD

Hej PA-familjen!

 

Vi på Bluebird Media letar efter en talent sourcer att jobba på heltid med start så fort som möjligt. Bluebird Media är en snabbväxande digital marknadsföringsbyrå och vad vi kan erbjuda dig är en härlig arbetsplats med start-up känsla och en utmanande arbetsmarknad för dig att sätta tänderna i.

 

Du skulle jobba tätt tillsammans med två andra på HR-/rekryteringsavdelningen med mål att hitta de skarpaste talangerna inom digital marknadsföring. Vi behöver någon som har erfarenhet av sourcing, men det räcker att du till exempel har jobbat med det vid sidan om studierna.

 

Läs mer om tjänsten genom att klicka på länken nedan, eller boka ett förutsättningslöst möte genom att mejla kalle@bluebirdmedia.se.

Vi hörs!

https://careers.bluebirdmedia.se/jobs/1195414-talent-sourcer

Betalt samarbete med BlueBird

BlueBird.jpeg

AQC

Hej Alla PA-studenter,

Vi är ett litet familjärt IT konsultbolag inne i en spännande tillväxtfas och behöver stärka upp vårt HR-team inför hösten.

 

Fokus kommer främst att ligga på searcha, attrahera och fortsätta bygga upp vårt kandidatnätverk. Parallellt med rekrytering så behöver vi ta krafttag kring vårt arbete med Employer branding och EVP utgående från våra värderingar och en föränderlig marknad.

Har du minst 1 år kvar av dina studier, är en energisk och ansvarsfull person som ständigt vill lära nytt. Utmanar och möter upp med förslag och idéer och inte räds att pröva nytt. Då tycker jag att du ska höra av dig till mig redan idag, så tar vi det därifrån!

/Fredrik Pettersson, HR Manager

+46 73 080 74 50  
fredrik.pettersson@aqc.se

www.aqc.se

1.2.jpeg
DSC_4673.jpg