top of page
Ants_logo_M copy 7.png

Hej och välkommen till Ants! Vi har samarbetat med Dynamicus sedan 2017 och tycker det är superroligt och givande att få kontakt med så många drivna och nytänkande studenter. Vi har många gamla Uppsala studenter som arbetar hos oss, och vill gärna utöka teamet med ännu fler av Dynamicus gamla medlemmar.

 

Om oss

Vi på Ants är Stockholms främsta specialister inom tech-rekrytering. Våra kunder är företag med någon typ av IT avdelning och har alla samma utmaning- hitta, attrahera, rekrytera och behålla personal. Vi jobbar aktivt med rekrytering och employer branding med målet att bidra till en lösning på arbetskraftsbristen inom IT-branschen.    

 

Lär känna oss bättre genom att kika på några av våra sociala medier. För att få en känsla av hur det är att jobba hos oss rekommenderar vi främst vår instagram, @antstechrecruiters, som våra anställda turas om att posta på.

Är du i slutet av din studietid och på jakt efter jobb? Vi är i en expanderingsfas och vill bli ännu fler! Vi anställer inga färdiga experter, utan tar in handplockade talanger som via vårt onboarding-program snabbt utvecklas till riktiga IT-rekryteringsproffs.

Kolla in vår jobbannons, vi har löpande rekrytering och lovar att höra av oss inom kort. 

 

Alla vi som jobbar på Ants har någon gång skrivit vår egen C-uppsats och vet vilken utmaning det kan vara att hitta företag där man kan skriva sin uppsats, och därför vill vi hjälpa till! Här kan ni läsa mer om oss och skicka in om du har några idéer på ämnen att skriva om så hör vi av oss!

Kolla in vår vlogg sen vi var hos er och pratade om techbranschen: länk

Följ oss på våra sociala kanaler! 

bottom of page