WORKSHOPS 

 

HR-Panel med Ants, Söderberg & Partners 

samt Avega Group

 

Vad är viktigt att tänka på som nyexaminerad student? Vad tjänar en personalvetare? Varför ska man läsa en master och vad ska man i så fall välja? Det här är DIN chans att ställa frågor till, och få svar av, tre yrkesverksamma inom HR! Under 45 minuter får du möjlighet att ta del av HR-panelens erfarenheter, kunskap och tips inför arbetslivet.

 

HR-panelen består av:

  • Ebba Hägg jobbar som HR Business Partner på Söderberg & Partners. Hon jobbar brett med HR-frågor gentemot ett antal mindre affärsområden och stabsfunktioner, samt ansvarar för employer branding-arbetet gentemot universitet och högskolor.

  • Ludvig Tanno är rekryteringsansvarig på Avega Group, ett konsultföretag inom digital transformation. Där jobbar han inom HR och rekrytering i en ganska bred roll för att attrahera, behålla och utveckla medarbetare.

  • Emma Forsberg är HR-ansvarig på ANTS och jobbar högt och lågt med alla sorters HR-frågor; från att utvärdera medarbetarundersökningar och komma med insatser för att hela tiden förbättra organisationen, till att jobba med ledarskapsutveckling och onboarding.​

Workshop med Akademikerförbundet SSR

Hur påverkar en digitaliserad värld din karriär? Kommer CV:et dö ut? Hur skriver jag ett personligt brev på 200 ord? I en djungel av digital rekrytering och HR, med karriärsidor som LinkedIn och digitala ansökningsplattformar, finns det mycket att lära!

I den här workshopen kommer Akademikerförbundet SSR svara på frågor om hur du kan profilera dig digitalt, vad proffsen föredrar och hur viktig din LinkedIn-profil egentligen är. Mellan kl 11:15-12:00 går de igenom hur arbetsgivare kan tänka när HR-personal söker efter ny kompetens på LinkedIn och hur du själv kan optimera jobbsökandet. Självklart finns det möjlighet att ställa frågor i slutet!

SSR bjuder på lunch till de 30 första som anmäler sig! Klicka här för att anmäla dig redan idag → https://goo.gl/forms/bNfF47JTEBWwYz7D3

© Copyright 2019 Dynamicus Personalvetarförening | Sociologiska Institutionen, Uppsala universitet | info@dynamicus.se

  • b-facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle