Din guide inför Vemdalen!

2017/01/17

Heeej vänner! Nu är det inte alls långt kvar tills årets mest fantastiska, spektakulära, underbara event går av stapeln! Ja, ni förstår ju att det är Student skiweek i Vemdalen vi talar om! Här kommer ett litet inlägg med nyttig information till er alla inför detta.

 

Först och främst, glöm inte att det inte finns något systembolag i Vemdalen, så den dryck ni vill ha med er bör ni alltså köpa i förväg. Det finns en ICA väldigt nära så mat går bra att handla där. Stugorna är utrustade med komplett kök så det går toppen att laga mat där.

 

Vi kommer att samlas på parkeringen utanför Ekonomikum söndag den 22/1 kl 7.30, var i tid så vi hinner packa in allt i bussen. Vi lämnar Uppsala klockan 8.00 och väntar inte på någon, så se till att ställa ett par larm så att ni slipper försova er. Under bussresan kommer vi att stanna till vid MAX för ett litet matstopp.

 

Väl framme i Vemdalen kommer stugansvariga att följa med Fanny till receptionen för att hämta ut era nycklar till stugorna. Under eftermiddagen/kvällen kommer priser, liftkort och kanske någon annan liten överraskning att delas ut.

 

På tisdagen den 24/1 blir det korvlunch i backen och sista kvällen 25/1 äter vi en gemensam middag på hotellets restaurang. Denna kommer att hålla på från ca 18-21. Mer info om det kommer. 

 

I övrigt kommer det att bjudas på afterski och klubb på hotellet varje dag, förhoppningsvis har ni alla beställt nattklubbsband så vi kan dansa nätterna långa tillsammans.

 

Ni har väl inte missat att vi har en tävling där du har chansen att vinna ett 2 dagars liftkort eller ett nattklubbsband? In i eventet på facebook för att se hur du går tillväga för att ha chansen att vinna.

 

Vi har ju också några fantastiska sponsorer bakom detta event och vi vill ta tillfället i akt att tacka dem för att de vill vara med oss på detta!

 

Ni har väl inte missat att https://www.bakis.com/ har gett oss en rabattkod på 10% att använda i deras webbutik? Koden är DYNAMICUS och gäller på hela första beställningen. Ett litet smakprov kommer kanske att dyka upp, men jag vet att i alla fall jag kommer behöva mer än så, så gör som mig och passa på att klicka hem lite extra, då det dessutom är fri frakt!

 

Även våra vänner på https://www.beerpongkungen.se/ har gett oss en rabattkod på 10% i deras webbutik. Koden här är FRIENDSOFBEERPONGKUNGEN och gäller ett helt köp. Här finns det mesta ni behöver i beerpong-väg, så in och bunkra upp inför kommande termins festligheter! 

 

Några andra sponsorer som vi vill rikta ett stort tack till och som ni kommer att märka av på andra sätt är bland andra:

 

ACTIC | LINDVALLS KAFFE | KONDOMA MERA | SF ANYTIME

 

Har ni några frågor är ni varmt välkomna att höra av er till evenemang@dynamicus.se

 

VI SES VÄLDIGT SNART BÄSTA NI!

/Evenemangsutskottet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featureinlägg

Mentorer 2018

2018/04/22

1/7
Please reload

Senaste inlägg

2018/04/22

2017/05/05

Please reload

Sök på taggar
Följ oss!

© Copyright 2019 Dynamicus Personalvetarförening | Sociologiska Institutionen, Uppsala universitet | info@dynamicus.se

  • b-facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle