56549504_2146985008723599_33685659013422

Personalvetarnas Dag 2021

thumbnail_PVD_logo_vit_transparent-2.png

MÄSSAN

Scrolla neråt

Modern stad

För företag

Som företag har du möjlighet att delta i vår digitala mässa och knyta kontakt med intresserade HR-studenter. Personalvetarnas Dag lägger stor vikt på mötet mellan representanter från arbetslivet och studenter. Samtal, utbyte av erfarenhet och nätverk kommer i vår tas till en nya digitala nivåer.

Vi vill att just ni är med på resan för framtiden inom HR!


Vi erbjuder företag och organisationer en digital monterplats med inkluderande marknadsföring och exponering på PVD:s kanaler. Det finns också möjlighet för unika kontaktsamtal med studenter och tillgång till CV:n. Vid intresse av monterplats kontakta kontakt@pvd.nu.

Personalvetarnas Dag består också till stort av våra föreläsare som under dagen ger inspiration, information och kunskap till lyssnande studenter. Vi erbjuder chansen att föreläsa under dagen och därmed nå ut till en stor mängd studenter. Vid intresse av att föreläsa under den digitala mässan kontakta arrangemang@pvd.nu.

För studenter

Den 9/4-21 kommer Personalvetarnas Dag äga och år 2021 kommer mässan att ändra format, efter en period av digitalisering i studier och arbetsliv väljer vi att också hålla mässan digitalt. För alla studenter innebär det att få möjlighet att delta på mässan oavsett vart man befinner sig för tillfället!

Mässan kommer gå till på samma sätt som tidigare succémässor i fysisk form - företag och organisationer knyter kontakt med studenter. Men denna gång via en digital plattform där möjligheter finns för workshops, föreläsningar, monterbesök och kontaktsamtal mellan studenter och företagen!


Håll utkik på våra sociala medier och här på hemsidan.
Mer information om praktiska delar kommer!