KONTAKTSAMTAL & LINKEDIN GRANSKNING

Nu öppnar ansökan till kontaktsamtal på PvD 2019!

Här kan du anmäla dig till kontaktsamtal samt linkedingranskning: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc86RLkt0kt7ZCddrHOJuN7Cf39YU1bIGLK4Z3W0o5NC0KNtA/viewform

PeopleProvide, First Reserve eller KFX? Det här är din chans att ta pulsen på det företag som just DU är intresserad av att träffa på ett kontaktsamtal! Under 20 minuter får du möjlighet att i lugn och ro knyta närmare kontakt med en företagsrepresentant. Här nedan kan du läsa mer om respektive företag och vilken typ av kontaktsamtal de erbjuder. Anmälan sker via ovan länk senast den 13/3.

 

Ta även chansen och få din LinkedIn-profil granskad på PvD av Jusek! Låt Jusek hjälpa dig att använda LinkedIn effektivt och med framgång. Att finnas på världens största CV-bank är grundläggande när man söker jobb, men för att nå framgång med LinkedIn behöver man synas och underlätta kontaktskapande. Detta kan Jusek hjälpa dig med! Anmälan sker senast den 13/3 via samma länk som till kontaktsamtalen.

PeopleProvide

 

Vi vill träffa dig som är nyfiken på hur det är tar jobba som konsult!

 

PeopleProvide får in allt fler förfrågningar av våra kunder om juniora HR-konsulter och söker nyexaminerade som sugna på att ta sig an utmaningar inom HR som är intresserade av testa sina kunskaper och erfarenheter under kortare uppdrag!

 

Vi erbjuder chansen att snabbt komma ut i nya intressanta uppdrag och bolag. Samtidigt ges du chansen att snabbt bygga upp ditt eget CV och samla på dig många kortare men intressanta HR-erfarenheter som hjälper dig att ta ett bra kliv för både karriär och utveckling.

First Reserve

 

First Reserve är ett väletablerat rekryterings- & bemanningsföretag som sedan starten 2003  har hjälpt många kandidater att hitta sina drömjobb och kunder professionellt stöd i att hitta rätt medarbetare till sina företag. 

Vi vill träffa dig som är intresserad av att veta mer om hur det är att arbeta som konsult. 

 

Inför sommaren söker vi sommar personal både internt hos oss och till vår reception. 


Vi arbetar ständigt med utveckling.

Vi som arbetar på First Reserve är personal­vetare och har varit i branschen länge. Några av oss har även blivit delägare. Vi uppmuntrar utveckling både på individ- och företagsnivå, vilket gör att vi kontinuerligt omprövar och förbättrar våra tjänster och processer.


Vad kan vi erbjuda dig?

Som konsult på First Reserve AB kan vi som auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal erbjuda dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning enligt ITP och försäkringar. Du som konsult blir även tilldelad en engagerad konsultchef som finns till för att stötta dig i just din karriär. Med värdeorden Engagemang, Utveckling, Laganda och Ansvarstagande välkomnar vi dig till ett företag där du som konsult står i fokus!


Vad vi söker?
Det avgör våra kunder, men berätta hur långt du kommit i dina studier, hur dina framtidsplaner ser ut samt hur din tillgänglighet är. Så kommer vi att  presentera dig för våra kunder och hoppas på att finna en match

 

Kom och träffa First Reserve så vi kan berätta mer om oss på F1R, som konsult, internt och utrekryterad kandidat.

KFX

 

Vi vill träffa dig som är intresserad av att arbeta extra inom reception, administration eller HR vid sidan av dina studier eller över sommaren.


Hos oss får du arbeta ute hos våra spännande kundföretag i Stockholm som verkar inom ett flertal olika branscher, exempelvis spelföretag, advokatfirmor eller mediaföretag.
Som konsult hos oss får du bland annat friskvårdsbidrag samt har möjlighet att följa med på konsultevent och AW:s.


Vi ser fram emot att få träffa våra kommande medarbetare!


 

 

Jusek

Ta chansen och få din LinkedIn-profil granskad på PVD av Jusek!

Med LinkedIn kan du utveckla ditt kontaktnät, få kontakt med intressanta branschkollegor och lättare bli upptäckt för nya möjligheter. Låt Jusek hjälpa dig att använda LinkedIn effektivt och med framgång. Att finnas världens största CV-bank är grundläggande när man söker jobb, men för att nå framgång med LinkedIn behöver man synas och underlätta kontaktskapande. Detta kan vi på Jusek hjälpa dig med!

© Copyright 2019 Dynamicus Personalvetarförening | Sociologiska Institutionen, Uppsala universitet | info@dynamicus.se

  • b-facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle