FÖRETAG

    

Här nedan kan du läsa mer om varje företag som gästade Pvd 2019.

 

Håll utkik på våra sociala medier då företagen för PvD 2020 släpps snart!

KFX

 

Vårt fokus är alltid att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och personal. Det kräver att vi är lyhörda och ständigt anpassar oss. Idag är vi drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. KFX är ett av landets äldsta bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är en trygg HR-partner.

 

Vi lyssnar på våra anställda, på varandra och på våra kunder. Stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ord är våra värdeord och deras innebörd ska genomsyra hela vår verksamhet.

 

Vår personal är vår främsta resurs och därför är KFX mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra konsulter.

Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare. Vi är övertygade om att medarbetare som trivs gör ett bättre arbete. Mår våra konsulter bra blir vi också branschens bästa HR-partner och arbetsgivare.

 

KFX FRAMGÅNG BYGGER PÅ VÅRA MEDARBETARES ENGAGEMANG

Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Därför arbetar vi ständigt med att upprätthålla en positiv medarbetarkultur för att vara en attraktiv arbetsplats. De flesta av våra medarbetare spenderar merparten av sin arbetstid på andra företag, därför är det extra viktigt att du som konsult känner att du är en del av KFX.

 


 

WORKO

 

Worko placerar dig i möten med rätt personer när du vill rekrytera. Din framgång är vår framgång – vi ger oss inte förrän vi nått det önskade resultatet.

 

Worko skiljer sig från andra bolag i branschen på flera sätt. Det har sedan starten 2011 resulterat i tusentals rekryteringar, två gasellutmärkelser och en certifiering hos Great Place to Work.

 

Vill du också bygga relationer för framgång? Besök worko.com eller vår karriärsajt worko.teamtailor.com.

 

First Reserve

 

First Reserve är ett auktoriserat rekryterings- & bemanningsföretag som sedan starten 2003 har hjälpt många kandidater att hitta sina drömjobb och kunder professionellt stöd i att hitta rätt medarbetare till sina företag. Vi erbjuder matchningar inom ekonomi, HR, lön, administration och inköp/logistik.

Till vår hjälp har vi vår rekryteringsassistent FRasse, som är en AI-searchrobot för ökad kvalitet och effektivitet, som gör att vi snabbt hittar rätt kandidat för rätt plats.

I tjänsteutbudet ingår även löneoutsourcing via dotterbolaget F1R löneoutsourcing, som har lönespecialister som tar hand om våra kunders löneprocess från ax till limpa.

 

Head Agent

 

Head Agent är en av Sveriges snabbast växande bolag och är med på listan av VA Superföretag 2018 samt belönade med Gasell 4e året i rad 2018.

 

Vi arbetar med Management consulting inom området Executive Search – vi jobbar, tillsammans med våra kunder, med strategisk kartläggning och uppsökande rekrytering för roller på C-Level och specialister. Exempelvis hittade vi nyligen The Absolute Company’s nya Innovation Director och Acne Studios Digital Director. Inom Head Agent Group arbetar vi även med Interimslösningar genom vårt systerbolag Executive Broker samt lanserat en tech-startup i form av en app som gamifierar tipsrekrytering.

 

Vi är stora inom den digitala sfären, men vi är alla generalister - så hos oss får du inblick i hela näringslivet med allt från digital transformation till CFO.

Uppsala Kommun

 

Jobba med HR i Uppsala kommun!

 

Uppsala växer och är Sveriges fjärde största stad. Kommunen letar ständigt efter medarbetare som är kreativa, brinner för utveckling och som vill ta ansvar. HR-staben består av cirka 120 medarbetare som stöttar kommunens chefer och verksamheter. Vårt övergripande mål är att Uppsala kommun ska vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom offentlig sektor. I vårt arbete utgår vi från kommunens värdegrund som innebär att vi gör skillnad, arbetar tillsammans och välkomnar nyskapande.

 

Är du nyfiken på att jobba med HR i Uppsala kommun? Kom förbi vår monter så berättar vi mer.

 


 

PeopleProvide

 

”I det lilla företaget är människan stor”

 

PeopleProvide är den lilla uppstickaren som består av HR-nördar; vi andas HR helt enkelt.

 

Att göra ett aktivt val att tacka nej till förfrågningar från kunder om uppdrag utanför HR är tufft ur ett kortsiktigt ekonomiskt perspektiv. Men det gör oss riktigt vassa på det vi gör och därför vågar vi påstå att vi är bäst på rekrytering och konsulttillsättningar inom HR.

 

Hos oss kan du bli rekryterad till spännande företag i alla branscher eller jobba som junior HR-konsult/HR-gigare. Då får du testa ett smörgåsbord av HR-tjänster samtidigt som du är projektanställd av oss.

 

(Vi har bl.a. Assa Abloy, Fazer, COOP, PWC och Synsam som återkommande kunder)

 

Besök oss gärna på PvD så berättar vi mer!

 

 

Jurek

 

Vi har alltid haft målsättningen att kunna erbjuda de bästa konsulterna och rekryterna inom juridik, ekonomi, marknad, HR och management. Vi vet att vi kan erbjuda rätt person på rätt plats.

 

Vi ställer högra krav på oss själva, men också på våra kunder, våra konsulter och våra rekryter. Vi jobbar alltid individuellt med varje kund. Det spelar ingen roll om det är en kortvarig bemanningslösning med en student eller en chefsrekrytering. Vi anpassar vårt team och vår lösning för varje enskilt uppdrag. Vi ser alltid till att rätt kompetens finns på plats i hela processen.

 

Vi är stolta över vad vi gör och vi vet att vi är bland de absolut bästa på alltid pricka rätt – att skapa Perfect Match

 

 

 

Bravura

 

Bravura är ett tillväxtbolag inom rekrytering och bemanning som har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Nyckeln till framgången sitter i medarbetarnas engagemang och målmedvetenhet i kombination med ett genuint intresse och djup förståelse för våra intressenters specifika behov. Vi är övertygade om att jobb är något fundamentalt för alla människor. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens. Bravura stärker företag genom människor och människor genom jobb! 

WeSelect

 

We Select är en hybrid inom Talent Acquisition.

Vi hjälper Sveriges största företag att attrahera och konvertera nya medarbetare med hjälp av innovativa digitala strategier inom rekrytering, annonsering, Employer Branding och tech. Det är så vi hjälper stora företag och varumärken som exempelvis Telenor, Volvo, Trustly och H&M.

För vårt innovativa arbete har vi blivit utnämnda till ett av Sveriges Gasellföretag för tredje året i rad, fått utmärkelsen Ett av Sveriges 641 Superföretag och sist men inte minst vann vår marknadschef pris som Årets Rookie på Inhousetävlingen 2018.Studenthälsan

Studenthälsan är ett komplement till primärvården och vår specialitet är psykisk hälsa. Vi erbjuder stöd för studenter som upplever olika sorters bekymmer som påverkar studierna.  Fråga oss om livsstil, psykisk hälsa och stresshantering. Vi har en telefontid för stöd och rådgivning och besöksbokning. Varje termin kan du gå på våra kurser och föreläsningar.

Allt är kostnadsfritt.

 


Drivhuset

 

Stiftelsen Drivhuset i Uppsala är en icke-vinstdrivande organisation som arbetar med entreprenörskap bland studenter och unga. Varje år ger Drivhuset vägledning till hundratals studenter som vill ta nästa steg med sina affärsidéer och företagande. Alla är välkomna och allt stöd är alltid konfidentiellt och kostnadsfritt. Kontakta Drivhuset i Uppsala och få dina idéer att växa! 

Frill The Frozen Smoothie

 

God som glass. Nyttig som frukt. Frill The Frozen Smoothie är frukt, bär och grönsaker i krämig glassform – utan tillsatt socker eller sötningsmedel. Gjord på solmogna frukter och bär (vegansk) och full av nyttiga fibrer gör att Frill kan avnjutas lika väl till frukost, mellanmål eller efterrätt. Tänk att äta ”glass” och få i sig en del av dagens behov av frukt, grönsaker och fibrer. Så gott som magiskt!

 


 

Easy Monday

 

Easy Monday är ett unikt, personligt konsultbolag som vurmar för nyutexaminerade studenter inom HR och kommunikation. Vi vet att det kan vara svårt att hitta den där första riktiga arbetslivserfarenheten trots många år av studier. Omvägarna via andra typer av arbetsuppgifter som inte ligger i linje med den utbildning man har, är något många kan känna igen sig i.

 

En av Easy Mondays viktigaste uppgifter är därför att se till att våra konsulter hamnar rätt redan från start, varför våra uppdrag är på en HR- eller kommunikationsavdelning.

 

Det som utmärker Easy Mondays höga kvalitet gentemot konkurrerande verksamheter, är att du som konsult har en personlig erfaren mentor genom hela din kontraktstid hos kund, allt för att du ska slussas in i ditt arbete så smidigt som möjligt. Din mentor finns där som bollplank i stora och små frågor under hela din uppdragstid hos kund.

 

Nya talanger förenat med erfarenhet- en oslagbar kombination har det visat sig!

Assessio

Assessio förutser framgång och förbättrar prestation genom datadriven psykologi. Vi hjälper medarbetare och organisationer att nå sin fulla potential.

Aiesec 

AIESEC är världens största studentdrivna organisation, och är representerade i över 120 länder och territorium. AIESECs huvudsakliga mål är att utveckla ledarskap hos unga, och gör detta genom att skicka iväg dem till nya, utmanande miljöer där de kan frigöra sin potential och utvecklas.  

 

Man får själva välja om man ska åka utomlands till antingen betald praktik, volontärprojekt, eller för att arbeta i ett startup-företag i det land de är intresserade av - det finns alltså många olika möjligheter att hitta något som passar ens intresse.

Vision

 

Få ut mer av ditt studentliv och framtida arbetsliv

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har 197 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak: Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv!

 

Våra medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Som det största fackförbundet för tjänstemän i offentlig verksamhet lyssnar arbetsgivarna på oss!

Vi är en Fair union, feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO.

 

Du som är student kan bli medlem i Vision, för bara 100 kronor för hela studietiden. Schyst, eller hur!

Då ingår bland annat:

 

+ Kontakter med arbetslivet med Mentornätverk

+ Möjlighet att söka Visions stipendier

+ CV-granskning

+ Medlemsrabatter och förmåner

 

För mer information, gå in på vision.se/student


  

Unionen

 

Var vill du jobba efter examen? Ett medlemskap i Unionen Student för bara 100 kr ger dig stöd på vägen till drömjobbet.

 

Under studierna stöttar vi med förmånliga rabatter och över 3 000 kronor tillbaka för kurslitteratur och kåravgifter om du sparar kvittona till efter examen.

 

När det är dags att ta steget ut i arbetslivet ger vi dig expertkunskap kring löner och villkor, vässar ditt cv, granskar din LinkedIn och hjälper dig med ett unikt kontaktnät på några av Sveriges populäraste arbetsplatser.

 

Allt för bara 100 kronor hela studietiden.

Läs mer på unionen.se/student och bli medlem idag!

Made for Sales

Made for Sales rekryterar kandidater som presterar toppresultat inom affärsnära roller. Vi är HR- och Försäljningschefens bästa vän i jakten på marknadens vassaste säljare. 

 

Made for Sales är inte bara ett rekryteringsföretag med en gedigen urvalsprocess. Det som skiljer oss är att vi även är verksamma inom säljutbildning, där vi dagligen säljcoachar och tränar säljare och säljchefer från olika branscher. Vi vet därmed vad som utmärker de säljare som levererar.

Jusek  

 

Jusek är experter på just din karriär som personalvetare. Som studentmedlem i Jusek får du ta del av nätverk, företagsbesök och råd inför din karriär. För bara 100 kr blir du medlem hos Jusek hela din studietid.    

 

Jusek är akademikerförbundet för personalvetare, ekonomer, systemvetare, jurister, samhällsvetare och kommunikatörer. Vi stöttar och inspirerar dig som student och vidare genom hela din karriär, som anställd, chef eller egen företagare och oavsett inom vilken bransch du jobbar.    

 

Vi driver frågor som påverkar medlemmarnas utbildning, karriär, trygghet och villkor. Med närmare 89 000 medlemmar varav 19 000 är studenter, är vi är ett av de ledande akademikerförbunden. Vi ser fram emot att prata med dig på Personalvetarnas dag!

Akademikerförbundet SSR

Akademikerförbundet SSR är Sveriges ledande samhällsvetarförbund som organiserar socionomer, samhällsvetare, personalvetare, beteendevetare, folkhälsovetare och ekonomer. Vi driver frågorna som är viktiga för dig – från utbildning och forskning till arbetsmarknad och anställningsvillkor, med sammanlagt 72000 medlemmar i alla sektorer.

Dynamicus

 

Dynamicus är föreningen för Uppsalas personalvetarstudenter. Vi skapar en gemenskap för våra medlemmar och skaffat tillsammans verktyg som är direkt användbara i kommande arbetsliv. Personalvetarnas Dag är föreningens enskilt största event och därför är det en självklarhet för oss att delta med en egen monter!

 

I vår monter är du som student varmt välkommen att ställa frågor om engagemang, vad föreningen kan göra för dig och självklart svarar vi även på frågor om de poster i styrelsen som skall tillsättas på årsmötet i Maj. För dig som är verksam i näringslivet eller ställer ut med eget företag berättar vi gärna mer om vårt populära annonspaket och hur ditt företag kan samarbeta med Dynamicus för att nå ut till framtidens HR-elit!

 

07.30 -8.30: Sara Rosell (Vice Ordförande) och Josefine Berggren (Ordförande)

 

8.30 - 10.30: Sandra Ekdahl (Ekonomiansvarig) och Fanny Berggren (Näringslivssamordnare)

 

10.30 - 12.30: Lukas Nyberg (Webmaster), Sandra Forsberg (Idrottssamordnare) och Marcus Källgren (Utbildningssamordnare)

 

12.30 - Fanny Schildt (Marknadsföringssamordnare) Oskar Wallén (Sekreterare) och Ella Ekberg (Evenemangssamordnare)

© Copyright 2019 Dynamicus Personalvetarförening | Sociologiska Institutionen, Uppsala universitet | info@dynamicus.se

  • b-facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle