AW_logo_main_version_RGB.png

Academic Work är stolta samarbetspartners till Dynamicus. 
Aacdemic Work arbetar med rekrytering och bemanning och erbjuder jobb till dig som studerar, eller som är i början av karriären – young professionals. Företaget stargrundades år 1998 och är idag en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag.

 

Academic Work kan ge dig viktiga erfarenheter och meriter inom kommunikation och HR, för att du ska kunna ta nästa steg i din karriär. Hos oss jobbar fler än 200 assistenter inom HR, varför gör inte du samma sak?

Som Staffing & Recruitment Assistent (SRA) eller Staffing Service Assistant (SSA) hos oss på Academic Work, stöttar du vår leveransorganisation för att vi ska uppnå de bästa resultaten. I rollerna bistår du konsult- och rekryteringschefer i deras vardag, samt säkerställer vår framtida tillväxt - Eftersom det är du! Skillnaden mellan de två rollerna är att Staffing & Recruitment Assistant arbetar med kandidater som ännu inte är konsulter, medan Staffing Service Assistant främst är i kontakt med befintliga konsulter och kunder.

 

Verkar det intressant? Läs mer om dina karriärmöjligheter HÄR.

© Copyright 2019 Dynamicus Personalvetarförening | Sociologiska Institutionen, Uppsala universitet | info@dynamicus.se

  • b-facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle